sreda, 17. februar 2021.  22:02h
Pročitano 351 puta

Kontrola vozača u Južnom Banatu: Zadržana četvorica zbog kanabisa i alkoholisanosti

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Pančevu, tokom pojačane kontrole, u prethodna četiri dana, zatekli su dvojicu muškaraca koji su vozilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i dvojicu koji su vozili u stanju potpune alkoholisanosti.

Svoj četvorici vozača određeno je zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja Svoj četvorici vozača određeno je zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja www.mup.gov.rs

 

 

Policija je dvadesetjednogodišnjeg vozača „mazde“ koji je vozio pod dejstvom kanabisa, zaustavila u Vršcu, a tridesetogodišnjeg vozača „mercedesa“ koji je takođe upravljao pod dejstvom istog narkotika, u Kovinu.

Takođe, tokom kontrole, patrola je u Kovinu zatekla i pedesetosmogodišnjeg vozača “renoa“ koji je vozio sa 2,85 promila alkohola u organizmu i pedesetdvogodišnji vozač „mercedesa“ koji je u Vladimirovcu vozilom upravljao sa 2,36 promila alkohola.

Svoj četvorici vozača određeno je zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Autor:  MUP saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00