sreda, 17. februar 2021.  13:52h
Pročitano 297 puta

Uhapšen muškarac koji je ukrao vozilo u Alibunaru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, brzom i efikasnom akcijom, zaustavili su rano jutros tridesetsedmogodišnjeg muškarca iz Beograda u „zastavi“ koju je, kako se sumnja, tokom noći otuđio u okolini Alibunara. 

Zbog upravljanja automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, određeno mu je zadržavanje i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja Zbog upravljanja automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, određeno mu je zadržavanje i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja www.mup.gov.rs

 

 

Policija je utvrdila da automobilom upravlja pod dejstvom amfetamina, kao i da vozilo nije upisano u jedinstveni registar i da se na njemu nalaze nepripadajuće tablice.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Zbog upravljanja automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, određeno mu je zadržavanje i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Autor:  MUP saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00