utorak, 22. septembar 2020.  20:56h
Pročitano 485 puta

Pančevac krijumčario akvarijumske ribice

Carinici su danas na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 220 akvarijumskih ribica.

Do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog protiv vozača zaplenjene akvarijumske ribice biće zbrinute u zoološkom vrtu „Palić“ Do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog protiv vozača zaplenjene akvarijumske ribice biće zbrinute u zoološkom vrtu „Palić“ www.pixabay.com

Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za kontrolu pristigao putnički kombi „ford tranzit“ pančevačkih registarskih oznaka, kojim je iz Bratislave ka Beogradu putovalo devet putnika.

Na pitanje carinika da li imaju nešto za prijavljivanje 42-godišnji vozač odgovorio je odrično, rekavši da ni on, a ni putnici sem ličnog prtljaga nemaju ništa drugo.

 

kese sa akvarijumskim ribicama zaplenjenim na Horgosu 22 09 2020 carina foto

 

Međutim, pregledom prtljažnog dela, ispod kofera i torbi putnika carinik je pronašao termo kutiju u kojoj se nalazilo nekoliko kesa sa 220 akvarijumskih ribica.

Nakon izvršene provere utvrđeno je da krijumčarene akvarijumske ribice „Corydoras Venezuela Black“, „Corydoras Venezuela Juli“ i „Coridoras Aneus Gold“ ne pripadaju zaštićenim vrstama.

 

zaplenjene akvarijumske ribice na Horgosu 22 09 2020 foto carina

 

Do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog protiv vozača zaplenjene akvarijumske ribice biće zbrinute u zoološkom vrtu „Palić“.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00