sreda, 12. decembar 2018.  12:42h
Pročitano 1494 puta

Komora Srbije uručila nagrade privrednicima iz Južnog Banata

U svečanom delu sednice parlamenta privrednika komore u Pančevu 10. decembra upriličeno je uručenje godišnjih nagrada Privredne komore Srbije za Južnobanatski upravni okrug. 

detalj sa sednice detalj sa sednice RPK Pančevo

Plaketa PKS-a za poslovni uspeh u sektoru poljoprivrede je dodeljena PIK „Južni Banat“ iz Bele Crkve. Nagradu je primio direktor Goran Zabrkić. 

 

0 PIK J

 

Plaketa PKS-a za poslovni uspeh u sektoru industrije je dodeljena preduzeću „Polimer commerce“ iz Plandišta, a nagradu je primio suvlasnik Stevan Rosić. 

Plaketa PKS-a za poslovni uspeh u sektoru usluga je dodeljena JKP „Grejanje“ iz Pančeva, a nagradu je primila v.d. direktora Zdenka Jokić. 

Pored privrednih društava nagrađena su i dva uspešna privrednika poveljama Privredne komore Srbije. Nagrađeni su Nebojša Perić, direktor JKP „Drugi oktobar“ iz Vršca i Jon Magda, direktor „Parilab“ doo fabrike obuće iz Alibunara.

 

Jon Magda

 

Prisutni su upoznati da je nagradu Privredne komore Srbije dobila i kompanija West Pharmaceutical Services d.o.o. iz Kovina. Odlukom o dodeli priznanja predsednika PKS-a, Marka Čadeža ta će nagrada biti uručena na svečanosti u Privrednoj komori Srbije 14. decembra.

Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00