utorak, 17. jul 2018.  06:35h
Pročitano 1133 puta

Novi "Harvester" za Vojvodinašume "Banat Pančevo"

JP „Vojvodinašume“ ŠG „Banat“ Pančevo odlučilo se za nabavku Harvestera koji će raditi širom Banatskog šumskog područja.

Primopredaja harvestera izvršena je u Pančevu u RJ „Mehanizacija“ 14. jula. Primopredaja harvestera izvršena je u Pančevu u RJ „Mehanizacija“ 14. jula. Vojvodinašume

U prethodne tri godine na prostoru ŠG „Banat“ povremeno je radio Harvester iz ŠG Sremska Mitrovica i upravo vođeni tim iskustvima šumarski stručnjaci iz ovog dela preduzeća u koordinaciji sa Direkcijom JP „Vojvodinašume“ odlučili su se za nabavku ove multifunkcionalne mašine. 

Primopredaja harvestera izvršena je u Pančevu u RJ „Mehanizacija“ 14. jula.

 

0 john deere u vojvodina sume 1

 

Ovo je četvrta kapitalna investicija ove vrste u JP “Vojvodinašume” i kao i prethodna izvršena je sopstvenim sredstvima iz redovnog poslovanja, navodi se na sajtu JP Vojvodinašume.

Vrhunska tehnologija se ogleda u primeni višefunkcionalnih mašina u koje su ugrađena najnovija tehnička rešenja i informacione tehnologije. Višefunkcionalne mašine u seči i izradi drvnih sortimenata primenjuju se u sve većem broju zemalja svetu. Mehanizovanje radova u iskorišćavanju šuma je veoma značajno, sa aspekta troškova proizvodnje, a i na planu humanizacije rada.

Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00