sreda, 28. februar 2018.  08:05h
Pročitano 1134 puta

Parlament privrednika Južnobanatske komore zasedao u Pančevu

Sednica Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga održana je 22. februara u Pančevu.

Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog upravnog okruga otvorila je sednicu Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog upravnog okruga otvorila je sednicu J.U.O.

Načelnica Južnobanatskog Upravnog Okruga Danijela Lončar, otvarajući prvu sednicu skupštine Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga u 2018. godini, istakla je da je partner države na projektu stvaranja naprednog i stabilnog društva upravo privreda i privredni subjekti.

Zajednički nam je interes stvaranje dobrog i zdravog privrednog ambijenta za investicioni napredak. Doprinos države u tom pravcu je jasan, transparentan i odnosi se prvenstveno na stvaranje zakonskih okvira koji su uslov za to. Primer za to je Zakon o inspekcijskom nadzoru kojim inspekcijski nadzor dobija novu savetodavnu funkciju, rekla je između ostalog načelnica Lončar.

Pored usvajanja izveštaja o radu u prethodnoj godini i plana za naredni period, tema razgovora bili su tekući problemi sa kojima se privrednici susreću, kao i načini i mogućnosti za rešavanje istih.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/J.U.O.
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00