utorak, 21. novembar 2017.  18:02h
Pročitano 1818 puta

Počelo prijavljivanje za izlagače na Novogodišnjem bazaru

Grad Pančevo u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva ove godine organizovaće sedmi Novogodišnji bazar u periodu od 28. do 30. decembra. 

Rok za prijavljivanje je 15. decembar Rok za prijavljivanje je 15. decembar

Ideja je da se na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave, u tom periodu, predstavi veliki broj lokalnih proizvođača (ustanova, udruženja, preduzetnika i fizičkih lica) i organizuje bogat kulturno – umetnički program, kako bi Pančevci mogli da uživaju u jednom novom, drugačijem konceptu obeležavanja Nove godine, primerenom građanskom duhu Pančeva, a po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će Pančevci moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima:

Novogodišnje radionice za decu u holu Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara;
Bogat kulturno – umetnički program za decu i odrasle na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara.

Grad Pančevo je za sve učesnike Bazara obezbedio besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i grejnim telima.

Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju svoje proizvode.

Popunjene formulare sa prilozima možete te poslati na adresu: 
Gradska uprava grada Pančeva, Sekretarijat za privredu i ekonomski razvoj, Pančevo, Trg kralja Petra I 2-4 sa naznakom za Novogodišnji bazar 
ili predati na šalterima Gradskog uslužnog centra Gradske uprave grada Pančeva.

Kandidati uz kompletno popunjen formular prilažu:

– dokaz o prebivalištu za fizička lica, odnosno sedištu za pravna lica (kopiju lične karte za fizička lica ili Rešenje o registraciji kod Uprave za trezor, Ministarstva ili Apr-a za pravna lica;
– najmanje tri fotografije različitih proizvoda koje kandidat planira da izlaže na ovoj manifestaciji;
– fotokopiju sanitarne knjižice i potvrdu o pregledu mesa odnosno mesnih prerađevina (ukoliko izlažu prehrambene proizvode).

Rok za prijavljivanje je 15. decembar.

Broj mesta je ograničen, a prednost će imati izlagači koji ispune kriterijume konkursa.

Za više informacija vezanih za samu organizaciju ovog događaja obratite se Gordani Ćirić, koordinatoru Tima za realizaciju Novogodišnjeg bazara na telefone 065/8662273 i 013/308961 ili elektronskim putem na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

0 novogodinsji bazar program

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00