četvrtak, 21. septembar 2017.  15:54h
Pročitano 3898 puta

Preseljena ekspozitura Komercijalne banke u Pančevu na novu lokaciju

Komercijalna banka je preselila svoju ekspozituru u Pančevu na novu adresu – Generala Petra Aračića 4-6.

Komercijalna banka je preselila svoju ekspozituru u Pančevu na novu adresu – Generala Petra Aračića 4-6 Komercijalna banka je preselila svoju ekspozituru u Pančevu na novu adresu – Generala Petra Aračića 4-6 V.Đ.

U moderno opremljenom i veoma funkcionalnom prostoru, koji omogućava neposredniji kontakt klijenata i zaposlenih, dostupni su proizvodi i usluge iz svih segmenata bankarskog poslovanja – poslovi sa stanovništvom, pravnim licima i poljoprivrednim gazdinstvima.

Član Izvršnog odbora Dejan Tešić, izvršni direktor za poslove sa stanovništvom, zahvalio je klijentima na dugogodišnjoj saradnji i istakao da se Banka za klijente bori stalnom inovacijom proizvoda, širenjem mreže ekspozitura i unapređenjem odnosa sa njima. On je rekao da je Komercijalna banka za vrlo kratko vreme postala lider domaćeg elektronskog bankarstva.

Od jedne tradicionalne banke, koja je u javnosti često bila prepoznata kao konzervativna postali smo lideri domaćeg elektronskog bankarstva sa čitavom lepezom novih proizvoda koji značajno olakšavaju poslovanje naših klijenata. Idemo u korak sa najnovijim tehnološkim dostignućima. Međutim, ni jednog trenutka ne zapostavljamo i ne zaboravljamo i naše tradicionalne klijente koji su nam decenijama verni i koji i dalje prednost daju ličnom kontaktu sa svojim dugogodišnjim bankarom. Siguran sam da će i ovaj novi objekat još značajnije pospešiti i unaprediti naše poslovanje, na zadovoljstvo naših vernih Pančevaca, ali i kompanija u gradu na Tamišu koje su nam ukazale poverenje, kaže Dejan Tešić i dodaje da će Banka biti i dobar i stabilan partner lokalnoj zajednici i samoupravi.

 

0 5 banka pancevo

 

Komercijalna banka u Pančevu uspešno posluje od 2002. godine. Novi moderan prostor deo je strateškog opredeljenja Banke da klijentima ponudi najveću i najmoderniju mrežu ekspozitura i bankomata, uz savremene bankarske usluge i proizvode.

Poslovnica Pančevo je servisno-prodajni centar, koji podržava sve segmente poslovanja, što podrazumeva poslove sa stanovništvom, pravnim licima i poljoprivrednim gazdinstvima, sa širokom paletom proizvoda i usluga u kome klijenti na najbrži i najkvalitetniji način mogu obaviti svoje dnevno-operativne poslove. Takođe, im se može pružiti adekvatna podrška u delu kreditiranja. Novi prostor organizovali smo tako da se svakom klijentu individualno posveti puna pažnja, kako bismo na najbolji način izašli u susret njihovim problemima i opravdali slogan „Meni najbliža”. Komercijalna banka u Pančevu ima četiri hiljade aktivnih računa fizičkih lica i skoro 500 računa preduzeća i preduzetnika koji su nam ukazali poverenje, rekao je direktor ekspoziture u Pančevu Vojkan Janković.

Radno vreme ekspoziture je radnim danima od 9 do 17 sati i subotom od 9 do 13 časova, a bankomat je dostupan 24 časa. U ponudi ekspoziture je i mogućnost zakupa sefa.

Komercijalna banka uspešno posluje 46 godina i za to vreme izrasla je u jedan od najvećih srpskih brendova. Njeno učešće u bankarskom sektoru Srbije dostiže više od 12 procenata. Klijentima je na raspolaganju 205 ekspozitura i 269 bankomata. Ubedljivo je prva kada je u pitanju devizna štednja – klijenti su joj poverili više od 1,6 milijardi evra. Jedna je od najvećih i kada je u pitanju broj klijenata, pokrivanje teritorije mrežom poslovnica i filijala, kao i po broju otvorenih računa, broju zaposlenih... Ti podaci govore o velikom poverenju što je potvrdilo i istraživanje agencije IPSOS čiji rezultati pokazuju da je ispitanici smatraju najboljom bankom u Srbiji.

Banka ima međunarodne sertifikate: Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008 i Sistem menadžmenta bezbednošću informacija ISO/IEC 27001:2013.

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(12 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00