ponedeljak, 19. jun 2017.  13:48h
Pročitano 5255 puta

Završen poslovno-stambeni kompleks „Tamiš kapija“ u Pančevu

Stambeno-poslovni kompleks na obali Tamiša u Pančevu bogatiji je za 36 novih stanova, a završetkom radova na prenameni poslovnog prostora u stambene jedinice, svečano je obeležen i završetak radova na izgradnji Tamiš kapije

Ceo kompleks čini 276 stanova, od garsonjere do petosobnih, koji su raspoređeni od prvog do petog sprata Ceo kompleks čini 276 stanova, od garsonjere do petosobnih, koji su raspoređeni od prvog do petog sprata Pančevo.MOJKraj.rs

Ceo kompleks čini 276 stanova, od garsonjere do petosobnih, koji su raspoređeni od prvog do petog sprata, a jedinstveni koncept stanovanja omogućava stanarima svu udobnost i komfor na samo dvadeset minuta od centra Beograda.

 

Slave Bojadzievski sekretar Sekretarijata za urbanizam

 

Slave Bojadžievski, sekretar Sekretarijata za urbanizam grada Pančeva kaže da Pančevo podržava svaku investiciju koja se dešava na teritoriji grada pogotovo investicije ovog obima i karaktera. 

Tamiš Kapija je objekat po meri čoveka koji živi u 21. veku. Poželeo bih investitoru i budućim korisnicima da kapacitete Tamiš Kapije ispune u potpunosti, da ih koriste kvalitetno, onako kako su to projektanti predvideli, izjavio je Slave Bojadžievski.

On je dodao da je povezanost Pančeva sa Beogradom jedna od “presudnih stavki za odlučivanje o kupovini stana na teritoriji grada Pančeva“.

Slobodan Hajduković, direktor kompanije Appraisal Associates and Consultants na svečanosti je istakao da mu je drago da je Tamiš Kapija postala prepoznatljiva po svom modernom konceptu življenja, na obali reke, daleko od gradske buke, a opet na samo 14 km od centra Beograda. 

 

Slobodan Hajdukovic direktor AAC

 

Od našeg poslednjeg viđenja, uradili smo dosta na uvođenju novih sadržaja, tako da su stanarima ovog stambeno-poslovno kompleksa danas dostupni veliki supermarket, pošta, menjačnica, fitnes centar, u skorije vreme očekujemo postavljanje bankomata, otvaranje restorana i još jedne zone za rekreaciju i dečijeg igrališta. Zahvaljujući saradnji sa AIK Bankom, Jubankom, Vojvođanskom bankom, Erste Bankom i Credit Agricole, kreditnim kupcima se nude specijalne pogodnosti za kupovinu stanova i lokala, izjavio je Slobodan Hajduković.

Tokom svečanog obeležavanja završetka radova na kompleksu Tamiš Kapija, svi prisutni imali su priliku da pogledaju neke od stanova, kao i da od predstavnika banaka dobiju sve relevantne informacije o mogućnostima kupovine i pogodnostima stambenih kredita.

 

Tamis kapija 1

 

O poslovno-stambenom kompleksu “Tamiš Kapija“:

Stambeno poslovni kompleks Tamiš Kapija, koji je pozicioniran na lokaciji pored reke, između Ulice Dositeja Obradovića i nasipa reke Tamiš, nudi moderne stanove, savremenog koncepta života sa svim potrebnim sadržajima unutar samog kompleksa. Prostire se na 43.000 m2 neto površine. Prizemlje i nivo galerije namenjeni su uslužnom i komercijalnom sadržaju, dok se od prvog do petog sprata nalaze stanovi različitih struktura-od garsonjera do četvorosobnih stanova. Svaki stan ima obezbeđeno parking mesto u suterenskom, prizemnom i galerijskom nivou garažnog prostora a značajan broj parking mesta za posetioce obezbeđen je i oko objekta.

 

IMG 20170617 104812

 

 

Više o samom kompleksu možete videti na www.tamiskapija.com

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/Represent
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00