sreda, 15. mart 2017.  18:37h
Pročitano 405 puta

Predstavljeni rezultati inspekcijskih službi Okruga

Povodom Svetskog dana zaštite prava potrošača načelnica Južnobanatskog upravnog okruga Danijela Lončar predstavila je rezultate rada inspekcijskih službi Okruga.

Povodom Svetskog dana zaštite prava potrošača načelnica Južnobanatskog upravnog okruga Danijela Lončar predstavila je rezultate rada inspekcijskih službi Okruga Povodom Svetskog dana zaštite prava potrošača načelnica Južnobanatskog upravnog okruga Danijela Lončar predstavila je rezultate rada inspekcijskih službi Okruga Pančevo.MOJKraj.rs

Planovi i programi su realizovani, a rezultati rada i više nego odlični, kazala je ona.

Inspekcijske službe su u prethodnom periodu radile u punom sastavu i obradile oko 10.500 predmeta, kako po nalogu, tako i po prijavama građana. 

Zadatak tržišne inspekcije, i svih nas biće i u narednom periodu promovisanje osnovnih prava potrošača, poštovanje i zaštita tih prava, rekla je Lončar.

Prioritet inspekcije rada je i dalje suzbijanje rada na crno u kome su ostvareni odlični rezultati, jer od 545 lica koja su zatečena na faktičkom radu, odnosno radu na crno 516 lica je zasnovalo radni odnos.

Koristim priliku da još jednom kažem da su vrata Južnobanatskog okruga otvorena za sve građane i da prijave mogu podneti bilo pisanim putem preko pisarnice Okruga, bilo putem zvaničnog mejla, poručila je načelnica Lončar.

 

0 bilja dejanovci i nacelnica okruga

 

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00