petak, 24. februar 2017.  20:40h
Pročitano 1957 puta

Pančevo na Sajmu turizma

Pančevo se i ove godine predstavlja na Sajmu turizma u Beogradu, preko svoje Turističke organizacije koja ima štand u hali 4 Beogradskog sajma.

Ovogodišnje predstavljanje našeg grada drugačije je nego ranijih godina a akcenat je stavljen na manifestaciju Dani Vajferta Ovogodišnje predstavljanje našeg grada drugačije je nego ranijih godina a akcenat je stavljen na manifestaciju Dani Vajferta N.R.

39. Međunarodni sajam turizma u glavnom gradu otvoren je u četvrtak, 23. februara. Pod sloganom „Uživajte na vreme!“ u šest izložbenih hala predstavlja se više od 1.100 izlagača iz 56 zemalja. Ovogodišnja zemlja partner sajma je Crna Gora, destinacija koja zahvaljujući geografskom položaju i raskošnoj prirodi nudi raznovrsne mogućnosti za odmor i uživanje.

 

PANČEVO NA SAJMU TURIZMA.3

 

Danas, drugog dana Sajma, upriličena je zvanična prezentacija turističke ponude Pančeva, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Saša Pavlov.

Ovogodišnje predstavljanje našeg grada drugačije je nego ranijih godina a akcenat je stavljen na manifestaciju Dani Vajferta, pa je tako i sam štand u tom duhu. Lepu sliku upotpunili su i folkloraši KUD-a „Stanko Paunović” odigravši nekoliko koreografija.

 

PANČEVO NA SAJMU TURIZMA.4

 

Gradonačelnik je istakao da mu je drago što Pančevo može da prikaže svoje vrednosti u vidu duha Grada, reka Tamiša i Dunava i naravno Vajferta koji postaje pravi brend. 

Manifestacije i razvoj manifestacionog turizma su nešto što izdvaja naš grad, a jako je bitna i blizina Beograda i tog tržišta. Pored privlačenja domaćih turista želja je da se predstavimo i stranim turistima, kaže Saša Pavlov.

Na kraju je istakao da je deo strategije da gradski turizam mora da bude strateški pravac razvoja.

 

PANČEVO NA SAJMU TURIZMA.9

 

Direktor Turističke organizacije Branislav Rovčanin zadovoljan je izgledom samog štanda, u čijoj izradi su učestvovali mnogi pančevački umetnici, ali i odzivom i interesovanjem posetilaca. Štand je otvoreniji i pristupačniji pa zainteresovani mogu da priuđu bliže i informišu se o našim turističkim potencijalima.

 

PANČEVO NA SAJMU TURIZMA.8

 

Na samom štandu mogu se pronaći mape grada kompletirane sa novom ugostiteljskom, ili mapom usluga koja doživljava svoju premijeru na sajmu, kao i brošure koje prikazuju i upotpunjuju turističku ponudu. Prema rečima Rovčanina ovo je najbolje izdanje i predstavljanje Grada Pančeva na Beogradskom sajmu turizma do sada.

Sajam traje do nedelje, 26. februara, do kada će među ostalim izlagačima moći da se obiđe i pančevački štand u hali 4.

 

PANČEVO NA SAJMU TURIZMA.7

Autor:  N.Radonjin
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00