sreda, 22. februar 2017.  22:57h
Pročitano 1335 puta

Pančevo s novim mapama i brošurama na Sajmu turizma

Turistička organizacija Pančeva predstaviće se i ove godine na beogradskom Sajmu turizma, koji će početi u četvrtak, 23. februara. 

Na konferenciji za novinare direktor TOP-a Branislav Rovčanin, rekao je da će ovogodišnje predstavljanje našeg grada na ovoj prestižnoj turističkoj manifestaciji biti bogatije i drugačije nego do sada Na konferenciji za novinare direktor TOP-a Branislav Rovčanin, rekao je da će ovogodišnje predstavljanje našeg grada na ovoj prestižnoj turističkoj manifestaciji biti bogatije i drugačije nego do sada N.R.

Na konferenciji za novinare direktor TOP-a Branislav Rovčanin, rekao je da će ovogodišnje predstavljanje našeg grada na ovoj prestižnoj turističkoj manifestaciji biti bogatije i drugačije nego do sada.

Pored mapa i brošura koje su štampane u ranijim periodima na pančevačkom štandu će se naći i dva nova izdanja. Štampanjem Ugostiteljske mape Pančeva zatvorena je priča sa mapama Grada i one će se sve zajedno naći na štandu TOP-a.

 

NAJAVA SAJMA TURIZMA.3

 

O samoj ugostiteljskoj ili mapi usluga govorili su njen autor Aleksandar Stanojlović, koji je autor i ostalih pančevačkih mapa, i Marko Ivošević, saradnik TOP-a koji istražuje kulturne staze našeg grada. 

U novoj mapi usluga nalazi se smeštajna i ugostiteljska ponuda Pančeva. Rađena je na ćirilici i namenjena je pre svega ljudima kako iz Pančeva tako i iz cele Srbije. U njoj su obrađene i parking zone, položaji samih objekata kao i smeštajni kapaciteti. Takođe je ubačen i položaj u odnosu na centar grada tako da se sve zajedno integriše u dobru pozicionu dimenziju.

Pored ove mape novina za predstojeći sajam je i Vodič grada na engleskom jeziku, koji je u izdanju na srpskom jeziku prošle godine dobio prvo mesto u zemlji, a sada je preveden i za strane turiste. Očekuje se da se i nova ugostiteljska mapa uradi na engleskom jeziku.

 

NAJAVA SAJMA TURIZMA

 

Građani mogu besplatan primerak novih mapa da preuzmu u Turističkoj organizaciji, a posle Sajma turizma celokupan materijal će biti i na sajtu pa će moći da se preuzme i u elektronskoj formi. 

Direktor TOP-a, Branislav Rovčanin, se na kraju još jednom osvrnuo na veliki potencijal našeg Grada i na to da blizina Beograda kao velikog tržišta može samo da nam pogoduje. Ali za sada postoji problem sa smeštajnim kapacitetima. U takvoj situaciji, dok se taj problem ne reši trebalo bi tražiti mogućnosti u izletničkom turizmu.

Ovogodišnji 39. Međunarodni sajam turizma u Beogradu trajaće od četvrtka, 23. februara do nedelje, 26. februara. Udarni promotivni dan na pančevačkom štandu biće petak, 23. februar a promocije će se nastaviti i u subotu ali i ostalih dana.

 

NAJAVA SAJMA TURIZMA.2

 

Autor:  N.Radonjin
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00