sreda, 25. maj 2016.  15:41h
Pročitano 2606 puta

Završetak projekta "Tamiš kapija" na jesen

Pančevo će uskoro krasiti novi stambeno-poslovni kompleks - "Tamiš kapija". Projekat vredan 15 miliona evra ulazi u završnu fazu izgradnje i biće završen na jesen zahvaljujući kompaniji "Appraisal Associates and Consultants" iz Beograda, čiji graditeljski opus traje dugi niz godina. 

Pančevo dobija stambeno-poslovni kompleks vredan 15 miliona evra Pančevo dobija stambeno-poslovni kompleks vredan 15 miliona evra ekapija.com

Zahvaljujući AIK banci i kompaniji "Appraisal Associates and Consultants" mi smo svedoci da se ovaj projekat privodi kraju i da će uskoro zaživeti u punom sjaju. Za grad Pančevo ovo je jedan značajan projekat, gde će pored kvalitetnog stambenog prostora, stanovi moći da se kupe po jako povoljnim cenama, izjavio je gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov koji je prisustvovao svečanoj ceremoniji u čast obeležavanja svečanog završetka radova na zajedničkom projektu izgradnje stambeno-poslovnog projekta u Pančevu. 

Uz 276 modernih stanova koji će se prostirati na 43.000 m2 od čega je trećina prostora u prizemlju i nivou galerije biti namenjena uslužnom i komercijalnom prostoru, taj sedmospratni kompleks će budućim stanovnicima "Tamiš kapije", ali i celog Pančeva omogućiti kvalitetan boravak u prirodi uz mnoštvo sadržaja unutar samog kompleksa.

Stambeno-poslovni kompleks "Tamiš Kapija" nalazi se na svega 14 km od Beograda, na obali Tamiša, čijim stanovnicima su osim luksuznih i savremeno opremljenih stanova, na raspolaganju i mnogobrojni sadržaji zabavnog i uslužnog karaktera, veliki supermarket, restorani, zona za rekreaciju i druge delatnosti, kao i obezbeđeno parking mesto za svaki stan, prenosi portal ekapija.com.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00