četvrtak, 17. mart 2016.  05:12h
Pročitano 2613 puta

Info dan o COSME programu

Info dan - Program za konkurentnost malih i srednjih preduzeća KOZME i predstavljanje Programa za finansiranje istraživanja i inovacija Horizont 2020 biće održani danas u 11 sati u prostorijama Regionalne privredne komore Pančevo, na I spratu.

Početak: danas u 11 sati u prostorijama Regionalne privredne komore Pančevo, na I spratu Početak: danas u 11 sati u prostorijama Regionalne privredne komore Pančevo, na I spratu Pančevo.MOJKraj.rs

Organizatori su Regionalna privredna komora Pančevo i Privredna komora Srbije/Evropska mreža preduzetništva Srbije zajedno sa Ministarstvom privrede. 

Cilj je da se malim i srednjim preduzećima predstave programi Evropske unije i mogućnosti za apliciranje malih i srednjih preduzeća, a biće predstavljene i usluge Evropske mreže preduzetništva koje olakšavaju pristup ovim programima. 

Nakon predstavljanja programa u otvorenoj diskusiji daćemo odgovore na pitanja prisutnih i dodatne informacije u skladu sa potrebama preduzetnika, navodi se u najavi iz Regionalne privredne komore Pančevo.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00