subota, 20. februar 2016.  23:50h
Pročitano 2276 puta

“Tamiški konaci” na Sajmu turizma

“Tamiški konaci” – novootvoreno odmaralište Kompanije “Almeks” gostuje na štandu Turističke organizacije Pančevo na 38. Sajmu turizma u Beogradu.

“Tamiški konaci” – novootvoreno odmaralište Kompanije “Almeks” predstavlja se na 38. Sajmu turizma u Beogradu “Tamiški konaci” – novootvoreno odmaralište Kompanije “Almeks” predstavlja se na 38. Sajmu turizma u Beogradu Pančevo.MOJKraj.rs

Novo odmaralište smešteno u pančevačkom naselju Stari Tamiš našlo se u katalogu Turističke organizacije Pančevo “Smeštajni kapaciteti grada”, pa se to može smatrati i početkom njihove zajedničke saradnje.

Jelena Marković iz Kompanije Almeks kaže da je celu ovu priču pokrenula zajednička saradnja oko razvijanja seoskog turizma, budući da njihovo novo odmaralište, koje se nalazi na farmi Stari Tamiš, predstavlja jednu novu, interesantnu turističku ponudu Grada Pančeva.

Ovo nije samo običan i klasičan smeštaj. Reč je i o edukativnom centru za decu koji se nalazi u okviru odmarališta i same farme, tako da je ovo prilika da škole i turističke organizacije i vrtići iz čitave Srbije se upoznaju sa nama i činjenicom da Pančevo kao kraj koji se bavi poljoprivredom, koji je veliki poljoprivredni proizvođač, ima savremenu lepu farmu. Osim uživanja u turističkom smislu, naše odmaralište može da pruži i edukacije za nove generacije kako bismo i u budućnosti koristili resurse koje nam je dala priroda u Pančevu i Vojvodini, rekla je Jelena Marković.

Štand Turističke organizacije Pančevo je u hali 4 Beogradskog sajma, tako da se tamo možete više informisati i o “Tamiškim konacima”.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(7 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00