utorak, 20. jun 2023.  07:25h
Pročitano 1114 puta

U Pančevu predstavljanje Regional Challenge fonda

Privredna Komora Srbije i Regional Challenge Fund (RCF) organizovaće u Pančevu informativni sastanak posvećen predstavljanju Fonda i Trećeg javnog poziva za dostavljanje Izjava o zainteresovanosti.

Sastanak će se održati danas, 20. juna sa početkom u 14 časova u prostorijama PK Srbije – RPK Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu, ul. Zmaj Jove Jovanovića 1a, u sali  na prvom spratu Sastanak će se održati danas, 20. juna sa početkom u 14 časova u prostorijama PK Srbije – RPK Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu, ul. Zmaj Jove Jovanovića 1a, u sali na prvom spratu Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Sastanak će se održati danas, 20. juna sa početkom u 14 časova u prostorijama PK Srbije – RPK Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu, ul. Zmaj Jove Jovanovića 1a, u sali  na prvom spratu.

Tokom sastanka privrednici će imati prilike da čuju o mogućnostima i benefitima koje Fond nudi, više informacija o aktuelnom javnom pozivu, kao i da postave pitanja Jeleni Manić Radoičić, predstavnici Fonda.

Regionalni Challenge Fond (RCF) je finansijski mehanizam koji podstiče zapošljivost mladih plasirajući grantove u opremu i infrasktrukturne radove u obrazovnim ustanovama. Cilj je da se podrže one obrazovne ustanove iz regiona Zapadnog Balkana koje implementiraju stručne ili dualne programe, na svim nivoima, u partnerstvu sa kompanijama i prateći potrebe privrede.

U dva prethodna javna poziva iz Srbije je pristiglo oko 60 prijava, a 16 je nagrađeno sa više od 7 miliona evra. Individualni grantovi idu od 150.000 do 600.000 evra.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00