ponedeljak, 12. jun 2023.  10:03h
Pročitano 1861 puta

Želite da unapredite poslovanje? Bezgotovinska plaćanja su pravo rešenje

Svi mali trgovci koji žele da unaprede svoj biznis i ponude kupcima veći izbor plaćanja pri kupovini, mogu da se prijave za POS program i obezbede besplatnu instalaciju i korišćenje POS terminala ili softvera za onlajn prodaju tokom godinu dana, uz sniženu trgovačku naknadu do 0,99%. 

Jedan od najvažnijih uslova za učešće je da mali privrednik u prethodnih 12 meseci nije prihvatao bezgotovinska plaćanja Jedan od najvažnijih uslova za učešće je da mali privrednik u prethodnih 12 meseci nije prihvatao bezgotovinska plaćanja promo

 

 

Nema ograničenja u pogledu privredne delatnosti, što je prilika za sve vlasnike trgovinskih radnji, frizerskih i kozmetičkih salona, majstore i servise ili bilo kog drugog malog privrednika da privuče nove mušterije. POS kroz ovaj program mogu da pribave i institucije.

 

Cashless Stock 3 min

 

Jedan od najvažnijih uslova za učešće je da mali privrednik u prethodnih 12 meseci nije prihvatao bezgotovinska plaćanja. Putem POS programa moguće je, u zavisnosti od potreba, dobiti i do tri POS terminala. Visina trgovačka naknade koja se dogovori s bankom u ovom trenutku je i do tri puta niža u odnosu na postojeće tržišne uslove. To je sjajna prilika da se isproba mogućnost uvođenja bezgotovinskih plaćanja i proveri kako bi to uticalo na interesovanje mušterija. Nakon isteka perioda subvencije, trgovci mogu da nastave da koriste terminale po unapred dogovorenim uslovima sa  bankom ili da raskinu ugovor bez dodatnih troškova.

Danas čak 45% privrednika prihvata kartice, instant i druge savremene tehnologije plaćanja, a više od trećine građana često kupuje bez nošenja gotovine u džepu.

 

Cashless Stock 4 min

 

Za POS program može da se aplicira preko www.boljinacin.rs ili u partnerskim bankama: AIK banka, Banca Intesa, Erste banka, Halkbanka, NLB Komercijalna banka, OTP banka, ProCredit banka, Raiffeisen banka i Unicredit banka. U sprovođenju Programa učestvuje i kompanija Payten.

POS program je deo Nacionalne inicijative za bezgotovinsko plaćanje „Bolji način“, zajedničkog projekta Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH i kompanija Mastercard i Visa, koji se sprovodi pod okriljem develoPPP programa Nemačkog saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) u saradnji sa NALED-om i Ministarstvom finansija.

 

BOLJI NACIN logo CIR color RGB page 0001

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 116.70 117.41 USD 107.19 107.83 CHF 120.49 121.21 SEK 10.09 10.15