utorak, 11. april 2023.  12:58h
Pročitano 1607 puta

Edukacija o e-trgovini 12. aprila u Pančevu

Kompanija Ananas, u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije, kompanijom MTS i uz podršku Privredne komore Srbije pokrenula je projekat „Kliknite sa kupcima“, sa ciljem edukacije domaćih privrednika na temu Online trgovine.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da prisustvuju edukaciji o E-trgovini koja će se održati u sredu, 12. aprila u sali Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu, ulica Zmaj Jove Jovanovića 1a, sa početkom u 12 časova Organizatori pozivaju sve zainteresovane da prisustvuju edukaciji o E-trgovini koja će se održati u sredu, 12. aprila u sali Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu, ulica Zmaj Jove Jovanovića 1a, sa početkom u 12 časova RPK Pančevo

 

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da prisustvuju edukaciji o E-trgovini koja će se održati u sredu, 12. aprila u sali Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu, ulica Zmaj Jove Jovanovića 1a, sa početkom u 12 časova.

Edukacija u Pančevu je peti skup u okviru projekta „Kliknite sa kupcima“ i namenjena je svima koji žele da otvore svoju internet prodavnicu, odnosno pokrenu sopstvenu Online trgovinu, onima koji je već imaju, ali žele da je unaprede, kao i svima koji žele da saznaju više o svetu E-trgovine. 

Tokom edukacije predstavnici kompanije Ananas predstaviće značaj Online prodavnica za poslovanje i pružiti dragocene savete o tome šta kupce motiviše da kupuju Online, a šta ih odbija.  

Nove informacije i znanja mogu Vam pomoći da se prilagodite novim i promenljivim trendovima na tržištu i da iskoristite mogućnosti koje pruža Online prodaja. Takođe, tokom edukacije, predstavnici MTS-a će prisutnima pružiti više informacija o MTS paketima i pogodnostima isključivo namenjenim biznis korisnicima. 

Prisustvo edukaciji je bez kotizacije.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 116.70 117.41 USD 107.19 107.83 CHF 120.49 121.21 SEK 10.09 10.15