petak, 24. februar 2023.  10:27h
Pročitano 1376 puta

Veliki odziv privrednika na stručnom skupu u Pančevu

Privredna komora Srbije i Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga (PKS-RPK Pančevo) juče su u prostorijama RPK Pančevo održali stručni skup pod nazivom "Privredna komora Srbije vaš poslovni partner”. 

Veliki odziv privrednika i učešće svih kompanija u diskusiji omogućio je da stručni skup bude aktivan, a odabrane teme ispunile su očekivanja privrednika, kažu u Privrednoj komori u Pančevu Veliki odziv privrednika i učešće svih kompanija u diskusiji omogućio je da stručni skup bude aktivan, a odabrane teme ispunile su očekivanja privrednika, kažu u Privrednoj komori u Pančevu Privredna komora Pančevo

 

Privrednici Južnobanatskog regiona bili su u prilici da se upoznaju sa platformama za poslovno povezivanje sa partnerima u zemlji i inostranstvu. Cilj ovog stručnog skupa bio je unapređenje poslovanja i promocija proizvoda.

Jedan od najznačajanih projekata koji je predstavljen je „Stvarano u Srbiji“ koji je pokrenula Privredna komora Srbije i kreirala oznaku „Čuvarkuća“ kako bi pružila podršku domaćim proizvodima i proizvođačima, ali i edukovala potrošače o važnosti kupovine tih proizvoda, kao i o njihovom visokom kvalitetu i domaćem poreklu. 

Pored pomenutog projekta predstavljeni su drugi projekti koji za cilj imaju unapređenje poslovanja kroz Excelent SME mrežu koja 10 godina sertifikuje mikro, mala i srednja preduzeća.

Sektor za strateške analize, usluge i internacionalizaciju predstavio je projekte službi Privredne komore Srbije. 

Učesnici stručnog skupa bili su u prilici da se upoznaju sa platformama za poslovno povezivanje sa partnerima u zemlji i inostranstvu.

Centar za digitalnu transformaciju predstavio je Digitalnu akademiju namenjenu pravnim i fizičkim licima, platformu za upravljanje procesima nabavke „Valuator“ kao i digitalni privredni vodič za kompanije u Srbiji.

 

IMG 20230223 114432 min

 

Stručne službe predstavile su i publikacije i baze Privredne komore Srbije za informisanje o poslovnim trendovima, industrijskim politikama i podsticajima namenjenim privredi kao i alate za finansijsku procenu poslovnih partnera i upravljanje rizicima poslovanja.

Veliki odziv privrednika i učešće svih kompanija u diskusiji omogućio je da stručni skup bude aktivan, a odabrane teme ispunile su očekivanja privrednika.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00