ponedeljak, 24. oktobar 2022.  20:31h
Pročitano 230 puta

Petrohemija: Kvar na kotlu u Etilenu, nema prekida u proizvodnji

HIP Petrohemija u Pančevu nije prekidala proizvodnju iako je došlo do "kvara i prekida rada kotla" u fabrici Etilen, u nedelju, saopšteno je iz HIP Petrohemije.

Proizvodnja u HIP-Petrohemiji nije prekidana i održan je kontinuitet proizvodnog procesa kako u fabrici Etilen, tako i u ostalim petrohemijskim fabrikama, saopštila je kompanija Proizvodnja u HIP-Petrohemiji nije prekidana i održan je kontinuitet proizvodnog procesa kako u fabrici Etilen, tako i u ostalim petrohemijskim fabrikama, saopštila je kompanija HIP Petrohemija / arhiva

 

U HIP-Petrohemiji, u nedelju, 23. oktobra oko 15.30 časova, došlo je do kvara i prekida rada kotla u fabrici Etilen. Stručne ekipe HIP-Petrohemije reagovale su pravovremeno i u skladu sa procedurama i uputstvima, tako da nije bilo uticaja na životnu i radnu sredinu, navedeno je u informaciji dostavljenoj medijima.

Dodaje se da su sve nadležne institucije odmah obaveštene o ovom događaju.

U toku je ispitivanje uzroka. Proizvodnja u HIP-Petrohemiji nije prekidana i održan je kontinuitet proizvodnog procesa kako u fabrici Etilen, tako i u ostalim petrohemijskim fabrikama, saopštila je kompanija.

Vatrogasno spasilački bataljon u Pančevu nije juče intervenisao u HIP Petrohemiji, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00