sreda, 23. mart 2022.  06:54h
Pročitano 927 puta

U toku pokretanje proizvodnje u "HIP Petrohemiji"

Zbog poremećaja procesnih parametara u fabrici Etilen koji su se dogodili juče, došlo je do kratkotrajne obustave rada petrohemijskih fabrika Etilen, PEVG i PENG, kažu u pančevačkoj "HIP Petrohemiji". U toku su aktivnosti na pokretanju proizvodnje, zbog čega se iz južne industrijske zone u Pančevu od sinoć čuje pojačana buka.

U toku su aktivnosti na pokretanju proizvodnje, zbog čega se iz južne industrijske zone u Pančevu od sinoć čuje pojačana buka. U toku su aktivnosti na pokretanju proizvodnje, zbog čega se iz južne industrijske zone u Pančevu od sinoć čuje pojačana buka. HIP Petrohemija / arhiva

 

Zaustavljanje postrojenja praćeno je pojavom buke i pojačanim plamenom na baklji, a štetnih uticaja na životnu sredinu nema, kažu u „Petrohemiji“.

Sve aktivnosti u fabrici obavljaju su u skladu sa zakonskim i kompanijskim procedurama, a nadležne institucije su blagovremeno obaveštene.

U toku su aktivnosti na pokretanju proizvodnje u "HIP Petrohemiji", koje se obavljaju uz poštovanje propisanih bezbednosnih mera i u skladu sa važećim procedurama kompanije.

Tokom naredna 24 časa očekuje se stabilizacija rada proizvodnih procesa u "HIP Petrohemija".

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00