sreda, 22. januar 2020.  22:49h
Pročitano 489 puta

Počeo projekat Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi

Uvodni sastanak sa predstavnicima Gradske uprave grada Pančeva i konsultanskog tima na kojem je predstavljena druga faza projekta Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi održan je danas.

Detalj sa današnjeg sastanka u Gradskoj upravi Pančevo Detalj sa današnjeg sastanka u Gradskoj upravi Pančevo Grad Pančevo

U okviru 47. skupštine Stalne konferencije gradova i opština u Sava Centru, 11. decembra 2019. godine, održana je ceremonija uručenja Memoranduma o razumevanju i saradnji potpisanog između Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Saveta Evrope i grada/opštine, kao izabranih lokalnih samouprava kojima je dodeljena podrška u okviru zajedničkog projekta EU i Saveta Evrope pod nazivom ”Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – faza 2”, a u cilju daljeg razvoja sistema upravljanja ljudskim resursima na lokalnom nivou.

Pored uručenja Memoranduma, potpisan je i posebno dizajniran plakat od strane gradonačelnika/predsednika opština, ministra državne uprave i lokalne samouprave, šefa misije Saveta Evrope u Beogradu, šefa Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji i generalnog sekretara Stalne konferencije gradova i opština.

Ovim je potvrđena druga faza zajedničkog projekta EU i Saveta Evrope i dodela paketa podrške za unapređenje funkcije upravljanje ljudskim resursima pod nazivom ”Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi” za period od novembra 2019. do marta 2021. godine.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00