sreda, 16. septembar 2015.  07:00h
Pročitano 1589 puta

Otvoren javni poziv za Priznanja u oblasti ravnopravnosti polova

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova raspisao je  javni poziv za predlaganje kandidatkinja i kandidata za dodelu godišnjeg Priznanja u oblasti ravnopravnosti polova za 2014. godinu.

Rok za dostavljanje predloga je 2. oktobar  do 14 časova Rok za dostavljanje predloga je 2. oktobar do 14 časova novosti.rs

Sva fizička i pravna lica sa teritorije Autonomne pokrajine Vojvodine, mogu da dostave predloge kandidatkinja i kandidata za dodelu godišnjeg Priznanja u oblasti ravnopravnosti polova za 2014. godinu.

Za dodelu Priznanja, u kategorijama pojedinac/-ka i/ili organizacija, mogu biti predloženi građani/-ke, udruženja građana, nevladine organizacije, preduzeća, organi i organizacije ako imaju prebivalište ili boravište, odnosno sedište, na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine; ako su u svom delovanju kontinuirano doprinosili razvoju demokratskih procesa u društvu; ako su postigli značajne rezultate u ostvarivanju politike jednakih mogućnosti za žene i muškarce u svim oblastima, a naročito u oblasti rada i zapošljavanja, političkog i javnog života, socijalne i zdravstvene zaštite, obrazovanja, informisanja, kulture i sporta; ako su rezultati koje su postigli prepoznatljivi u međunarodnim okvirima.

Dobitniku ili dobitnici Priznanja dodeljuje se diploma, statua i novčana nagrada.

 

Odluku o dobitnicima Priznanja za obe kategorije donosi Pokrajinska vlada Autonomne pokrajine Vojvodine, na predlog Saveta za ravnopravnost polova.

Predlozi moraju da sadrže biografiju za predloženo fizičko lice ili podatke za predloženo pravno lice, kratko obrazloženje razloga za dodelu Priznanja i podatke o predlagaču.

 

Predlozi se dostavljaju u pisanom obliku ili elektronskoj formi na adresu:

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, Bul. Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad, sa naznakom „za dodelu Priznanja”

ili na imejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..   

Rok za dostavljanje predloga je 2. oktobar  do 14 časova, bez obzira na način dostave predloga.

Predlagači će o izabranim kandidatkinjama i kandidatima biti blagovremeno obavešteni. 

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00