četvrtak, 21. novembar 2019.  19:01h
Pročitano 760 puta

Počelo prijavljivanje izlagača na Novogodišnjem bazaru

Grad Pančevo ove godine organizovaće “9. Novogodišnji bazar” u periodu od 20. do 22. decembra na platou ispred Gradske uprave Pančevo.

Bazar će biti organizovan od 20. do 22. decembra Bazar će biti organizovan od 20. do 22. decembra plakat

Na ovaj način Grad Pančevo želi da doprinese stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2020. godine. 

Ideja je da se na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, u tom periodu, predstavi veliki broj lokalnih proizvođača (ustanova, udruženja, preduzetnika i fizičkih lica) i organizuje bogat kulturno – umetnički program, kako bi Pančevci mogli da uživaju u jednom novom, drugačijem konceptu obeležavanja Nove godine, primerenom građanskom duhu Pančeva, a po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će Pančevci moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima koji su za njih pripremljeni.

U vreme trajanja Novogodišnjeg bazara biće organizovane Novogodišnje radionice za decu u holu Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara i bogat kulturno – umetnički program za decu i odrasle na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara.

Grad Pančevo je za sve učesnike Bazara obezbedio besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i grejnim telima.

Gradska uprava Pančevo poziva zainteresovane da aktivno učestvuju u organizaciji Novogodišnjeg bazara kao izlagači-prodavci na štandovima pod uslovima i na način koji su definisani Konkursom i na taj način daju svoj doprinos ovoj jedinstvenoj manifestaciji.

Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju svoje proizvode, a koji su sa teritorije grada Pančeva.

Popunjene formulare sa prilozima možete poslati na adresu: Gradska uprava grada Pančeva, Sekretarijat za privredu i ekonomski razvoj, 26000 Pančevo, Trg kralja Petra I 2-4 sa naznakom za Novogodišnji bazar ili predati na šalteru broj 2 Gradskog uslužnog centra Gradske uprave grada Pančeva.

Kandidati uz kompletno popunjen formular prilažu:

– dokaz o prebivalištu za fizička lica, odnosno sedištu za pravna lica (kopiju lične karte za fizička lica ili Rešenje o registraciji kod Uprave za trezor, Ministarstva ili APR-a za pravna lica);
– najmanje tri fotografije različitih proizvoda koje kandidat planira da izlaže na ovoj manifestaciji;
– fotokopiju sanitarne knjižice i potvrdu o pregledu mesa odnosno mesnih prerađevina (ukoliko izlažu prehrambene proizvode).

Rok za prijavljivanje je 10. decembar.

Broj mesta je ograničen, a prednost će imati izlagači koji ispune kriterijume konkursa.

Kontakt osoba za više informacija u vezi sa organizacijom ovog događaja je Gordana Ćirić, koordinator Tima za realizaciju Novogodišnjeg bazara, telefon 013/308-961, e-mail adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Na sledećem linku se nalazi prijava za izlagače na predstojećem Bazaru: Novogodišnji bazar-Konkurs za izlagače

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00