utorak, 5. novembar 2019.  12:59h
Pročitano 959 puta

Sednica Skupštine grada zakazana za 6. novembar

Sednica Skupštine grada Pančeva zakazana je za sredu, 6. novembar u 10 sati, a na dnevnom redu biće samo jedna tačka dnevnog reda - predlog odluke o dodeli zvanja Počasni građanin Pančeva.

Sednica skupštine Grada Pančeva zakazana je za 6. novembar u 11 sati Sednica skupštine Grada Pančeva zakazana je za 6. novembar u 11 sati Pančevo MOJKraj/arhiva

Prema tom predlogu zvanje Počasnog građanina grada Pančevo trebalo bi da bude dodeljeno Milanu Grujiću, direktoru preduzeća ZF Serbia u Pančevu, navodi se na sajtu Grada Pančeva.

Inicijativu o dodeli ovog priznanja pokreće gradonačelnik Pančeva, a usvaja je Skupština grada Pančeva. Kako se navodi u tekstu inicijative koji su usvojili članovi gradskog veća 17. oktobra "Milan Grujić je najzaslužniji što je u konkurenciji od više od 10 lokacija ZF Friedrichshafen izabrao Pančevo. ZF je svetski gigant u oblasti automobilske industrije, a u Pančevu realizuje investiciju zahvaljujući kojoj će biti zaposleno 1.000 radnika".

Priznanje Počasni građanin Pančeva dodeljuje se povodom Dana grada Pančeva i biće uručeno na svečanoj sednici Skupštine grada Pančeva, 8. novembra.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00