subota, 31. avgust 2019.  10:05h
Pročitano 1537 puta

Koncertom Tropiko benda u Banatskom Brestovcu počela manifestacija Dani povrtara

Tropiko bend održao je u petak, 30. avgusta koncert pred prepunim trgom ispred Doma kulture u Banatskom Brestovcu.

Plato ispred Doma kulture u Banatskom Brestovcu bio je prepun u vreme koncerta Tropiko benda Plato ispred Doma kulture u Banatskom Brestovcu bio je prepun u vreme koncerta Tropiko benda N.S.

Publika je u velikom broju uživala u poznatim hitovima ovog benda ali i pesmama drugih izvođača koje Tropiko bend izvodi na svojim koncertima.

Pevač benda Sale sa Brestovčanima i njihovim gostima proslavio je i rođendan, na poklon je dobio tortu i veličanstveni vatromet čime je dodatno upotpunjeno svečano otvaranje turističko-poljoprivredne manifestacije Dani povrtara - zlatna jesen banatska.

 

Tropiko bend Banatski brestovac foto ns 3

 

Trodnevnu manifestaciju Dani povrtara - zlatna jesen banatska svečano je otvorio Predrag Živković, zamenik gradonačelnika Pančeva koji je istakao važnost organizovanja manifestacije i u seoskim sredinama.

Ova manifestacija je proglašena gradskom jer smo prepoznali u njoj potencijal za razvoj turizma i poljoprivrede i jer smo uvereni da će doprineti obogaćivanju kulturne i turističke ponude Banatskog Brestovca. Raznovrstan sadržaj je pripremljen za ova tri dana i želim vam da se manifestacija organizuje svake godine, rekao je između ostalog Predrag Živković na svečanom otvaranju.

Turističko-poljoprivredna manifestacija pod nazivom Dani povrtara - zlatna jesen banatska trajaće tri dana, do 1. septembra.

Manifestacija je osmišljena kao izložba povrća domaćih povrtara, iz Banatskog Brestovca i šire okoline, u parku, a u pratećem delu biće organizovan raznovrstan kulturno-umetnički i muzičko-zabavni program.

 

Tropiko bend Banatski Brestovac foto N S 2

 

Brestovčani su se prvo veče družili uz Tropiko bend, subota veče rezervisana je za Kulturno-umetničko društvo Čigra, orkestar Ambasador i Gordanu Lazarević, a nedelja, 1. septembar za izložbu povrtara, Kulturno-umetničko društvo Čigra i tamburaški orkestar Neolit.

U ova tri dana manifestacije Brestovčani i njihovi gosti imaju priliku i da se besplatno voze Dunavom katamaranom Panuka, zahvaljujući Turističkoj organizaciji Pančevo. Polazno mesto katamarana je Kamp Jabukov cvet. Vožnja traje blizu 90 minuta, a organizovaće se od  10 do 17 časova.

Manifestaciju „Dani povrtara – zlatna jesen banatska“ zajedno organizuju Udruženje žena Sose iz Banatskog Brestovca i Studio Panuka u saradnji sa Turističkom organizacijom Pančevo i uz podršku Grada Pančeva.

 

0 ban brestovac detalj s koncerta tropiko benda

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00