sreda, 9. septembar 2015.  16:19h
Pročitano 754 puta

Uskoro Centar za talente u Vršcu i Kikindi

Kako bi se bolje organizovao rad sa darovitim i motivisanim učenicima iz Banata počeo je proces formiranja centara za talente u Vršcu i Kikindi, saznajemo u Regionalnom centru za talente "Mihajlo Pupin" Pančevo.

U Idvoru je 28. avgusta organizovano prvo okupljanje regionalnih centara za talente iz Pančeva i Zrenjanina i gimnazije “Borislav Petrov Braca” iz Vršca U Idvoru je 28. avgusta organizovano prvo okupljanje regionalnih centara za talente iz Pančeva i Zrenjanina i gimnazije “Borislav Petrov Braca” iz Vršca RCT Pančevo

U Idvoru je 28. avgusta organizovano prvo okupljanje regionalnih centara za talente iz Pančeva i Zrenjanina i gimnazije “Borislav Petrov Braca” iz Vršca. Na tom sastanku opravdano su bili odsutni predstavnici iz Kikinde.

Dr Dragoljub Cucić, direktor pančevačkog Centra za talente rekao je da je ovo bilo prvo okupljanje s namerom da se koordinira rad sa motivisanim i darovitim učenicima iz Banata. 

Dogovoren je kalendar saradnje, pokrenuta je inicijativa za osnivanje Pokrajinskog centra za talente, predstavljene su ideje o projektu kampa u Idvoru, asocijacije centara za talente, rekao je Cucić.

Tema razgovora ovog susreta bila su i takmičenja i organizacija kampova na kojima će biti razmene učenika.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00