sreda, 21. avgust 2019.  16:03h
Pročitano 889 puta

Gradsko veće: usvojeni finansijski izveštaji nekoliko seoskih komunalnih preduzeća

Članovi Gradskog veća na današnjoj sednici usvojili su finansijske izveštaje javno-komunalnih preduzeća „Dolovi“ iz Dolova, „BNS“ iz Banatskog Novog Sela, „Kombrest“ iz Banatskog Brestovca, JKP „Glogonj“ i „VOD-KOM“ Jabuka za 2018. godinu.

Gradsko veće Pančevo Gradsko veće Pančevo Pančevo MOJKraj

Usvojena je i odluka o raspodeli dobiti Nadzornog odbora Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija“ Pančevo, JKP „Dolovi“ iz Dolova i JKP „BNS“ iz Banatskog Novog Sela. 

Na Gradskom veću usvojene su i izmene u Programu korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Pančeva za 2019. godinu, kao i predlog rešenja o obrazovanju Komisije za polaganje ispita o poznavanju teritorije Grada i propisa kojima se uređuje taksi prevoz.

Gradsko veće usvojilo je Predlog o oglašavanju javnog konkursa za popunjavanje položaja zamenika načelnika Gradske uprave grada Pančeva koji će biti otvoren 15 dana i objavljen u dnevnom listu Danas.

Manifestacija „Dani povrtara“  u Banatskom Brestovcu proglašena je gradskom manifestacijom.

Članovi Gradskog veća usvojili su Predlog zaključka za davanje saglasnosti u vezi sa kreditnim zaduživanjem Javnog komunalnog preduzeća za prevoz putnika „Autotransport- Pančevo“ kojim se nastavlja kreditno zaduženje ovog preduzeća za održavanje tekuće likvidnosti.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentar



Saglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00