utorak, 20. avgust 2019.  14:48h
Pročitano 933 puta

Ministar Stefanović obišao Kuću bezbednosti u Pančevu

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas „Savetovalište za bezbednost“ u Pančevu.

Ministar Nebojša Stefanović razgovarao je sa zaposlenima u Savetovalištu za bezbednost u Pančevu Ministar Nebojša Stefanović razgovarao je sa zaposlenima u Savetovalištu za bezbednost u Pančevu MUP Srbije

Kroz Savetovalište je od osnivanja aprila 2016. godine korisne informacije i savete dobilo 2.115 građana, što je i najbolji primer rada policije u zajednici. 

Stefanović je danas obišao policijske službenike koji rade u ovom Savetovalištu, koje je poznatije kao „Kuća bezbednosti“, kako bi sa njima razgovarao o načinu i metodama njihovog rada, pitanjima koja građane najviše zanimaju, ali i o merama koje bi trebalo preduzeti kako bi njihov rad bio još efikasniji. 

Ministar je ocenio da je ovo Savetovalište svojim radom i ostvarenim rezultatima za više od tri godine postojanja opravdalo svoje postojanje i proaktivnim pristupom približilo rad policije građanima.    

U „Kući bezbednosti“ građani od iskusnih policijskih službenika mogu dobiti odgovore na sva pitanja iz delokruga rada Ministarstva unutrašnjih poslova, a policajci koji ovde rade, na poziv građana, izlaze i na teren i pružaju savete i informacije sugrađanima, a sve u cilju podizanja njihove lične i imovinske sigurnosti.

„Savetovalište za bezbednost“ nalazi se u Ulici vojvode Radomira Putnika 14 u Pančevu.

 

Stefanovic obisao Kucu bezbednosti Pancevo

Autor:  MUP Srbije
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00