utorak, 8. septembar 2015.  05:31h
Pročitano 1508 puta

Počinje upis na ženske studije u Beogradu

Od danas beogradski Centar za ženske studije upisuje dvadeset petu generaciju studentkinja i studenata na jednogodišnji dodiplomski program. Studije su, kao i prethodnih godina, besplatne. 

Konkurs Centra za ženske studije je otvoren od 8. do 22. septembra 2015. godine Konkurs Centra za ženske studije je otvoren od 8. do 22. septembra 2015. godine b92.net

U novoj školskoj godini, Centar za ženske studije organizovaće kurseve o istoriji feminizma i ženskog pokreta i o ključnim problemima feminizma dvadeset prvog veka. 

U saradnji sa Feminističkim kulturnim centrom BeFem, Centar za ženske studije pruža mogućnost studentkinjama i studentima da se upoznaju i sa feminističkom analizom medijskih praksi koje se bave proizvodnjom i reprezentacijom rodnih identiteta.

Ukoliko želite da pohađate program Centra za ženske studije, preuzmite i popunite prijavu za upis na sajtu Centra za ženske studije.

Konkurs je otvoren od 8. do 22. septembra 2015. godine.

Sve informacije o upisu i programu možete dobiti putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a više o organizaciji, sadržaju kurseva u prethodnim godinama, možete pročitati na web stranici: http://www.zenskestudie.edu.rs

Studenti i studentkinje koji uspešno završe dvosemestralne studije, dobiće sertifikat na srpskom jeziku koji ima nezvanično priznanje nekoliko univerziteta u svetu.

Program studija je zamišljen i kao priprema za postdiplomske studije, ukoliko želite da nastavite istraživanje u vezi sa pitanjima roda na master i doktorskim studijama na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00