petak, 5. jul 2019.  22:22h
Pročitano 1251 puta

Ministar Zoran Đorđević u Jabuci, Pančevu i Dolovu

Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja posetio je dva južnobanatska mesta, Jabuku i Dolovo, gde je razgovarao sa članovima udruženja žena i penzionera, ali i posetio Dom za lica sa oštećenim vidom i zbrinjavanje u Pančevu gde je štićenicima poklonio zvučne knjige i uređaj za njihovu reprodukciju.

U Dolovu je ministar Zoran Đorđević razgovarao s članicama Udruženja žena Dolovke U Dolovu je ministar Zoran Đorđević razgovarao s članicama Udruženja žena Dolovke N.S.

U redovnom obilasku gradova i opština, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, svoju posetu počeo je, razgovorom uz kafu sa članicama Udruženja žena „Zlatna Jabuka“ iz Jabuke.

 

0 u jabuci

 

Akcenat je stavljen na priče o ekonomskom osnaživanju žena i njihovom zapošljavanju. Bilo je reči i o socijalnom preduzetništvu, ali i o problemima koje muče porodice odnosno supružnike.

 

BG6A9912

 

Na putu do Dolova, ministar Zoran Đorđević, kako kaže, morao je da svrati u Dom za lica sa oštećenim vidom. Prilikom prošle posete obećao im je „dejzi plejer“ za reprodukciju knjiga, kao i 30 zvučnih knjiga u MP3 formatu. To im je sada i doneo. Ministar je aplauzom pohvaljen za knjige i tom prilikom poželeo im je da ovo bude samo početak njihovog bibliotekarskog fonda.

 

0 dom ministar poklon BG6A9926

 

Svoju posetu ministar Đorđević je završio u Dolovu. Ispred Doma kulture sačekao ga je veliki broj meštana Dolova. Ministar se sastao sa članicama Udruženja žena „Dolovke“ i Udruženjem penzionera u tom mestu.

Obišao je njihovu etno sobu u Domu kulture, a dočekan je specijalitetom po kojem je ovo udruženje nadaleko poznato, poslužen je štrudlama. Ministar Đorđević je udruženja žena Dolovke poklonio laptop jer su izrazile želju za novim.

 

BG6A9996

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00