petak, 17. maj 2019.  22:44h
Pročitano 1010 puta

Pokrajina regresira troškove prevoza pančevačkih srednjoškolaca

Pokrajinska vlada dodelila je danas, predstavnicima svih 45 lokalnih samouprava u AP Vojvodini 182 miliona dinara namenjenih za regresiranje prevoza za 20.819 učenika srednjih škola.

Mr Tatjana Božić, članica gradskog veća za obrazovanje potpisala je ugovor za regresiranje prevoza srednjoškolaca u ime Grada Pančeva Mr Tatjana Božić, članica gradskog veća za obrazovanje potpisala je ugovor za regresiranje prevoza srednjoškolaca u ime Grada Pančeva AP Vojvodina

Među njima je i Grad Pančevo, a ugovor je potpisala mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća za obrazovanje.

Autonomna pokrajina Vojvodina dodelila je Gradu Pančevu devet miliona dinara za regresiranje međugradskog prevoza učenika srednjih škola  sa teritorije Pančeva. Ugovorom je obuhvaćen period od januara do decembra 2019. godine.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je da je ovo značajan program koji Pokrajinska vlada realizuje, jer se na taj način, kako je naveo, šalje poruka podrške i roditeljima i deci.

Pokrajinska vlada očuvaće, obnoviće i modernizovaće sve škole u AP Vojvodini, jer u manjim mestima i selima nema života bez škole. Deca i porodice nisu broj, to je suština našeg opstanka i tako moramo delovati, rekao je predsednik Mirović.

 

Regresiranje troskova prevoza srednjoksolaca Mirovic i Njilas 16

 

Dodela finansijskih sredstava na osnovu ovog konkursa jeste samo jedan u nizu dokaza stalne i vredne saradnje Pokrajinske vlade i lokalnih samouprava, rekao je pokrajinski sekretar za upravu, propise, nacionalne manjine – nacionalne zajednice Mihalj Njilaš.

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00