sreda, 17. april 2019.  23:49h
Pročitano 1065 puta

Gradsko veće: u Pančevu pojedine ulice dobijaju nazive

Gradsko veće usvojilo je predloge odluka o utvrđivanju naziva ulica i zaseoka na području grada i naseljenih mesta i promenu naziva jedne ulice na području Mesne zajednice „Centar“.

Gradsko veće Pančevo Gradsko veće Pančevo Pančevo MOJKraj.rs

Štrosmajerova ulica će promeniti naziv u Ulica Miloša Crnjanskog. Neke od do sada bezimenih ulica dobiće nazive, te će Pančevo uskoro imati, između ostalih, i ulice Stojana Ristića Nerona, Milivoja Đorđevića, Zorana Duškovića, Ulica starih fijakera, Laloška i Ulica pančevačkih džezera...

Gradsko veće usvojilo je i dva nacrta odluka: o donošenju Plana detaljne regulacije unutrašnjeg dela Bloka 40 u Pančevu i Plana detaljne regulacije područja hrastove šume – površine specijalne namene u Dolovu. 

Usvojen je i Izveštaj za 2018. godinu, kao i Plan rada Crvenog krsta Pančevo za 2019. godinu.

Manifestacija Dani suncokreta, koja će biti održana 7. i 8. juna u Pančevu proglašena je gradskom manifestacijom.

Dato je i odobrenje da Grad Pančevo učestvuje na javnom konkursu za sufinansiranje realizacije projekata izgradnje sistema upravljanja otpadom koji je raspisalo Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije, s predlogom projekta izrade projektno-tehničke dokumentacije za Regionalnih centar za upravljanjem otpadom Pančevo.

Usvojen je i predlog za donošenje zaključka u vezi sa učestvovanjem grada Pančeva na Konkursu o dodeli sredstava za sufinansiranje izgradnje, sanacije i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije na teritoriji AP Vojvodine.

O odlukama Gradskog veća odbornici gradske Skupštine raspravljaće na sledećoj sednici.

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00