subota, 30. mart 2019.  08:44h
Pročitano 1073 puta

Vrtić Petar Pan obeležio deset godina rada

Povodom deset godina rada i postojanja vrtić Petar Pan priredio je priredbu 29. marta u Domu vojske Pančevo.

Detalj s priredbe Detalj s priredbe Dejan Valek

Danijela Đaković, v.d. direktor PU Dečja radost Pančevo kaže da je vrtić Petar Pan ovom priredbom obeležio svoj jubilej, a u priredbi je učestvovalo oko 250 mališana. 

 

0 vrtic petar pan

 

Igralo se, pevalo na pozornici Doma vojske u Pančevu čime su predstavili rad i život jednog vrtića. Vaspitači su pokazali izuzetan trud u radu sa decom i zajedno sa njima predstavili su se kroz različite grupe. Na ovoj priredbi su deca predstavila svoj rad, od mlađe jaslene grupe pa sve do pripremnog predškolsko programa, odnosno najstarije grupe, kaže ona.

 

0 deca petar pan

 

Na priredbi je bilo pesama, recitacija, dramatizacija, narodne muzike, valcera, sve to je bilo predstavljeno na ovoj priredbi. 

Izuzetno smo zadovoljni priredbom, videli smo i zadovoljstvo na licima roditelja, ponovo smo se vratili u vreme detinjstva, bezbrižnosti i predškolskog doba. Izuzetno važnu ulogu u razvoju deteta igra vaspitač i oslikava se upravo u ovoj bezbrižnosti. Vi vidite da oni kroz igru i kroz jednu potpunu opuštenost predstavljaju kako provode vreme u vrtiću i kako im vreme protiče, rekla je Danijela Đaković, v.d. direktor PU Dečja radost Pančevo.

Sala Doma vojske u Pančevu bila je mala da primi sve zainteresovane za dečju priredbu.

 

0 publika dom vojske

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00