ponedeljak, 25. mart 2019.  13:32h
Pročitano 729 puta

Pčelari donirali med Dnevnom boravku “Neven”

Društvo pčelara – podružnica “Pančevo” doniralo je med dnevnom boravku “Neven” u Pančevu.

Donaciju Dnevnom boravku Neven uručili su Aleksandar Cvejić i Vojkan Milutinović, sadašnji i prethodni predsednik Društva pčelara Pančevo Donaciju Dnevnom boravku Neven uručili su Aleksandar Cvejić i Vojkan Milutinović, sadašnji i prethodni predsednik Društva pčelara Pančevo Društvo pčelara Pančevo

Kako nam je Aleksandar Cvejić, predsednik Društva pčelara Pančevo rekao akciji prikupljanja meda za dnevni boravak Neven u kojem borave deca ometenu u razvoju pridružili su se pčelari iz više pčelarskih udruženja.

Priključili su nam se pčelari iz kovinskog, skorenovačkog, bavaništanskog i opovačkog udruženja pčelara kao i pojedinci iz Beogradskog udruženja pčelara. Na ovaj način pokušavamo da skrenemo pažnju i drugim ljudima da postoje i oni koji ništa ne traže, a kojima ipak treba pomoći. Svako onoliko koliko može. Mi pomažemo medom – svojim proizvodima, kaže Aleksandar Cvejić, predsednik Društva pčelara Pančevo.

Donaciju Nevenu uručili su Aleksandar Cvejić i Vojkan Milutinović, sadašnji i prethodni predsednik Društva pčelara Pančevo.

U znak zahvalnosti pčelari su na poklon dobili predivan mozaik koji su napravili korisnici Dnevnog boravka Neven.

 

0 pcelari neven mozaik

 

U ranijim humanitarnim akcijama pčelari su med donirali Domu za decu “Spomenak” u Pančevu, a prošle godine prvi put i Dnevnom boravku "Neven".

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00