petak, 8. mart 2019.  19:06h
Pročitano 990 puta

Saobraćajni policajci delili ruže damama

Povodom 8. marta, pripadnici Policijske uprave Pančevo su na području Južnog Banata damama u kontroli saobraćaja delili ruže i bukete cveća.

Povodom 8. marta, pripadnici Policijske uprave Pančevo su na području Južnog Banata damama u kontroli saobraćaja delili ruže Povodom 8. marta, pripadnici Policijske uprave Pančevo su na području Južnog Banata damama u kontroli saobraćaja delili ruže MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje.

 

5 saobr policija cvece

 

Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim poklonima želeli da iskažu iskreno poštovanje prema pripadnicama lepšeg pola, uz poruku da i dalje budu savesne i odgovorne učesnice u saobraćaju.

 

4 saobr policija cvet

 

Ovim gestom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pokazali su još jednom brigu, poštovanje i posvećenost u razvoju poverenja i partnerskih odnosa sa svojim građanima, zbog čega se naša policija opravdano profiliše kao javna služba koja odgovorno vodi računa o njihovoj bezbednosti.

 

7 saob policija cvet

Autor:  MUP
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00