nedelja, 17. februar 2019.  15:42h
Pročitano 960 puta

Vrtići u Pančevu radiće uobičajeno

Vrtići Predškolske ustanove Dečja radost u Pančevu tokom sledeće nedelje radiće uobičajeno, potvrdila je za naš portal Danijela Đaković, direktorka PU Dečja radost.

Vrtići u Pančevu radiće uobičajeno Vrtići u Pančevu radiće uobičajeno www.pixabay.com

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Pančevo Južni Banat nije pod visokim rizikom od oboljevanja gripa zbog čega je doneta odluka da svi vrtići nastave da rade po uobičajenom radnom vremenu.

Direktorka Đaković kaže da je bila u kontaktu i s nadležnom članicom gradskog veća mr Tatjanom Božić.

Uobičajeno će raditi sve jaslene i vrtićke grupe, kao i pripremni predškolski program u objektima PU Dečja radost, saznajemo od Danijele Đaković.

Na ovaj način organizovano je čuvanje dece roditelja koji ne mogu drugačije da organizuju čuvanje dece dok su na poslu. Podrazumeva se da roditelji decu koja su bolesna neće dovoditi u kolektiv. 

Kako saznajemo, i inače je ovih dana mnogo manje dece u vrtićima zbog prehlada i virusa.

Što se tiče dece koja pohađaju predškolski pripremni program u školama, oni naredne nedelje neće ići, jer su osnovne i srednje škole u Vojvodini na vanrednom raspustu do 24. februara, odlukom Vlade Srbije, a raspust u osnovnim i srednjim školama u ostatku Srbije je produžen još nedelju dana.

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00