četvrtak, 27. decembar 2018.  08:59h
Pročitano 799 puta

Pančevo: sednica Skupštine zakazana za 29. decembar

Poslednja ovogodišnja sednica Skupštine grada Pančeva zakazana je za subotu, 29. decembar, u 10 sati. 

Jedna od ranijih sednica Skupštine grada Pančeva Jedna od ranijih sednica Skupštine grada Pančeva Pančevo MOJKraj.rs

Na ovoj sednici odbornici će se izjasniti o predlogu budžeta grada za 2019. godinu, ali i o još 75 tačaka, među kojima je više odluka kao i planovi i programi rada javnih i javno-komunalnih preduzeća s teritorije Pančeva.

Odbornici će se izjašnjavati i o Predlogu odluke o izmenama Odluke o lokalnim komunalnim taksama, Predlogu odluke o izmenama Odluke o gradskim administrativnim taksama, kao i o Predlogu odluke o usvajanju Predloga teksta ugovora za pružanje usluga i davanje u zakup stanova u svojini grada Pančeva za 2019.

Odbornici će razmatrati i Predlog odluke o subvencionisanju troškova komunalnih usluga socijalno najugroženijim građanima grada Pančeva kao i Predlog odluke o dopunama Odluke o finasisjkoj podršci porodici sa decom.

Na dnevnom redu ove sednice Skupštine naći će se i Predlog Programa energetske efikasnosti grada Pančeva za period 2018-2020; Izmena programa rada i finansijskog plana Turističke organizacije Pančevo za 2018. godinu.

Pred odbornicima će se naći i izmene Programa rada i izmene finansijskih planova za 2018. godinu Kulturnog centra, Doma omladine, Narodnog muzeja, Istorijskog arhiva, Gradske biblioteke, Domova kulture u Starčevu, Omoljici, Banatskom Brestovcu, Ivanovu, Banatskom Novom Selu, Dolovu, Jabuci, Kačarevu i Glogonju. Obrazlažući ove izmene na sednici Gradskog veća, Nemanja Rotar, član Gradskog veća zadužen za kulturu, rekao je da je planirano da budžet za kultru bude nešto veći od 300 miliona dinara.

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00