sreda, 26. decembar 2018.  09:33h
Pročitano 3775 puta

Ulica Novogodišnje čarolije i Doček Nove godine u Pančevu

Pančevci će i ove godine imati priliku da Novu godinu dočekaju na otvorenom, na Trgu Đorđa Vajferta, uz domaće muzičare i vatromet u ponoć.

Manifestacija „Ulica Novogodišnje čarolije“ biće završena dočekom Nove godine na otvorenom uz tamburaše, pančevačke orkestre i vatrometom u ponoć Manifestacija „Ulica Novogodišnje čarolije“ biće završena dočekom Nove godine na otvorenom uz tamburaše, pančevačke orkestre i vatrometom u ponoć www.pixabay.com

Turistička organizacija Pančevo organizovaće i ove godine manifestaciju “Ulica novogodišnje čarolije”, u periodu od 29. do 31. decembra u Ulici Nikole Tesle i na Trgu Đorđa Vajferta u Pančevu.

Ova nova manifestacija, koja je prošle godine prvi put organizovana, ima za cilj isticanje turističkih, kulturno-umetničkih i privrednih potencijala grada Pančeva.

Direktor Turističke organizacije Pančevo Nikola Stoilković, kaže da je planirano i ove godine da se u “Ulici novogodišnje čarolije” predstave izlagači-proizvođači domaće radinosti i starih zanata, a u pripremi su i brojna iznenađenja.

Štandovi i drvene barake biće postavljene duž Ulice Nikole Tesle i na Trgu Đorđa Vajferta, a građani će od 18 časova do ponoći sva tri dana biti u prilici da uživaju u kuvanom vinu i kuvanoj rakiji, da degustiraju domaće krofne i druge đakonije, ali i da kupe nešto od suvenira ili poklona za svoje najbliže.

Manifestacija „Ulica Novogodišnje čarolije“ svečano će biti otvorena u subotu, 29. decembra u 20 sati na bini u Ulici Nikole Tesle, nakon čega će nastupiti dečji hor Vokal kids. Od 21 do 23 sata sviraće Tođa, Mizge i Borko.

U nedelju, 30. decembra od 20 do 22 sata sviraće rok bend The Twilight, a od 22 do ponoći nastupiće pančevački rok bend Rezervni plan.

Manifestacija „Ulica Novogodišnje čarolije“ biće završena dočekom Nove godine na otvorenom uz tamburaše, pančevačke orkestre i vatrometom u ponoć.

U novogodišnjoj noći od 22 do 23 sata sviraće tamburaški orkestar „Vajfertov bend“, a od 23 sata do 1 sat nakon ponoći Pančevci će moći da uživaju uz „Eksploziv bend“ i popularne hitove.

 

nova godina pancevo 2018

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00