sreda, 19. decembar 2018.  19:20h
Pročitano 2830 puta

Javni poziv za izdavanje gradskih stanova u zakup u Pančevu

JP „Gradska stambena agencija“ Pančevo raspisala je Javni poziv za odabir korisnika za davanje u neprofitni zakup stanova u javnoj svojini grada Pančeva na određeno vreme. 

U ponudi je i osam stanova u naselju Tesla u Čumićevoj ulici U ponudi je i osam stanova u naselju Tesla u Čumićevoj ulici Pančevo.MOJKraj.rs

JP „Gradska stambena agencija“ Pančevo obaveštava zainteresovane građane sa državljanstvom Republike Srbije i prebivalištem na teritoriji grada Pančeva u neprekidnom trajanju od 1 godine, da su od 19. decembra počeli da teku rokovi za preuzimanje obrazaca i dostavljanje dokumentacije za prijavu na Javni poziv za odabir korisnika za davanje u neprofitni zakup stanova u javnoj svojini grada Pančeva na određeno vreme. 

Stanovi se nalaze na više lokacija, dva stana su u naselju Strelište u Ulici Veljka Vlahovića i osam stanova u naselju Tesla u Čumićevoj ulici. 

Sve informacije o adresama, strukturi i procenjenim troškovima zakupnine i troškovima stanovanja, kao i drugim uslovima za učešće na Javnom pozivu objavljene su na oglasnim tablama i zvaničnim internet prezentacijama JP “Gradska stambena agencija“ Pančevo i Gradske uprave grada Pančeva. 

Potrebna dokumentacija za prijavu na javni poziv može se preuzeti u poslovnom prostoru JP „Gradska stambena agencija“ Pančevo radnim danima od 9 do 13 časova. 

Javni poziv otvoren je 30 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli JP “Gradska stambena agencija“ Pančevo i oglasnoj tabli Gradske uprave grada Pančeva, zaključno sa petkom, 18. januarom 2019. godine.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00