subota, 15. decembar 2018.  21:46h
Pročitano 778 puta

Obuka za profesore o upravljanju projektima

U Pančevu je danas održan seminar iz oblasti upravljanja projektima u oblasti zaštite životne sredine za predstavnike srednjih škola s teritorije Pančeva.

detalj sa seminara održanog u Pančevu detalj sa seminara održanog u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs

Trideset učesnika imalo je prilike da se tokom seminara detaljnije upozna s procesom osmišljavanja i pisanja projekata, kao i sa određenim temama iz oblasti zaštite životne sredine.

U okviru seminara obrađene su teme kao što su zagađenje, otpad, ekološki otisak, održivi razvoj, energija i energetska efikasnost, upravljanje otpadom, upravljanje projektima iz zaštite životne sredine i učešće javnosti u zaštiti životne sredine. 

 

0 obuka za profesore pvo

 

Ideja seminara je da se profesori i nastavnici upoznaju i osposobe za pisanje projekata, s posebnim fokusom na zaštitu životne sredine i lokalnu zajednicu, odnosno cilj seminara je osposobljavanje nastavnika za inovativni pristup razvijanju učeničkih projekata iz oblasti zaštite životne sredine.

Realizatorke seminara i radionice su Jovanka Dakić, Jovanka Vićentić i Ljiljana Janković. 

 

IMG 20181215 150814

 

Seminar je realizovao Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo, a organizovao Sekretarijat za zaštitu životne sredine Grada Pančeva.

Ovaj seminar je akreditovan i podrazumeva izdavanje sertifikata polaznicima - prosvetnim radnicima - što im obezbeđuje 8 bodova.

U katalogu programa stalnog stručnog usavršavanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika za školsku 2018/2019 Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju ovaj seminar je zaveden pod brojem 820.

 

IMG 20181215 141616

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00