petak, 23. novembar 2018.  21:15h
Pročitano 1484 puta

Na Gradskom veću o izmenama u Pravilniku o finansiranju sporta

Članovi Gradskog veća na 212. sednici održanoj 23. novembra usvojili su nacrt rešenja o utvrđivanju cene usluga „Službenog lista grada Pančeva“ za 2019. godinu.

Gradsko veće u Pančevu Gradsko veće u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs

Takođe je usvojen i nacrt Odluke o mreži javnih predškolskih ustanova, odnosno javnih ustanova koje obavljaju delatnosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja na teritoriji grada Pančeva.

Članovi gradskog veća su usvojili predlog o izmeni pravilnika o bližim uslovima, načina i postupku finansiranja potrebe u oblasti sporta na teritoriji grada Pančeva. Prema predloženim izmenama, sve porodice sa troje i više dece moći će da računaju na besplatne treninge u sportskim klubovima na teritoriji Pančeva.

Usvojen je i predlog za donošenje rešenja o obrazovanju Tima za realizaciju projekta izrade strategije privlačenja investicija, a ovaj dokument trebalo bi da bude završen za pet meseci.

Usvojen je i nacrt Programa energetske efikasnosti grada Pančeva za period 2018. do 2020. godine, kao i nacrt Odluke o imenama oluke o poslovanju magacinskog prostora i garažama grada Pančeva.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00