četvrtak, 22. novembar 2018.  07:35h
Pročitano 1040 puta

Predavanja o bezbednosti traktorista

U okviru projekta „Budi pravi domaćin! Vozi bezbedno“ održana su predavanja na temu bezbednosti traktorista u saobraćaju, u mesnim zajednicama na teritoriji grada Pančeva.

S jednog od predavanja organizovanog u Pančevu S jednog od predavanja organizovanog u Pančevu Centar za bezbednost saobraćaja

Projekat realizuje Centar za bezbednost saobraćaja u saradnji sa Komitetom za bezbednost saobraćaja grada Pančeva i Odeljenjem za saobraćaj Gradske uprave.

Cilj projekta je unapređenje bezbednosti vozača traktora u saobraćaju, ali i vozača ostalih poljoprivrednih mašina i vozila.

Vozačima traktora je ukazano na opasnosti u saobraćaju koje mogu nastati usled nebezbednog ponašanja kao i nepoštovanja pravila saobraćaja, odnosno vozači traktora su podstaknuti da razmišljaju o posledicama svog ponašanja u saobraćaju i da se odgovorno ponašaju prema sebi i svojoj okolini. 

Na predavanjima je bilo reči o tehničkoj ispravnosti vozila, vidljivosti vozila i pravilnom obeležavanju priključnih vozila i mašina, prevozu lica, nanošenju blata na kolovoz i slično.

Nakon predavanja vozačima traktora su uručene table za spora vozila i rotaciona svetla.

 

0 Traktori predavanje 3

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)

Komentari  

+2 #1 Miloš 22-11-2018 21:40
Bravo za Pančevo!
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00