petak, 16. novembar 2018.  21:05h
Pročitano 1428 puta

Javni poziv za učesnike na Novogodišnjem bazaru

Grad Pančevo u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva ove godine organizovaće 8. Novogodišnji bazar u periodu od 21. do 23. decembra. 

Rok za prijavljivanje je 12. decembar. Rok za prijavljivanje je 12. decembar. cover

„Novogodišnji bazar“ je postala već tradicionalna manifestacija koja u prvom planu, na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, ističe male preduzetnike, predstavljajući ih kroz brojne lokalne proizvode i usluge. 

Na ovaj način želimo da doprinesemo stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2019. godine, po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima, a šarenilo ponude bazarskih proizvoda i prateći zabavni sadržaji pružiće dodatnu mogućnost našim sugrađanima da uživaju u pretprazničnom ambijentu, saopšteno je iz Gradske uprave Pančevo.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će Pančevci moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima koji će za njih biti pripremljeni:
- Novogodišnje radionice za decu u holu Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara;
- Kulturno – umetnički program za decu i odrasle na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara.

Grad Pančevo za sve učesnike Bazara obezbedio je besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i grejnim telima.

Grad Pančevo poziva zainteresovane Pančevke i Pančevce da se prijave za učešće na Novogodišnjem bazaru kao izlagači.

Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju svoje proizvode.

Kandidati uz kompletno popunjen formular prilažu:

– dokaz o prebivalištu za fizička lica, odnosno sedištu za pravna lica (kopiju lične karte za fizička lica ili Rešenje o registraciji kod Uprave za trezor, Ministarstva ili Apr-a za pravna lica;
– najmanje tri fotografije različitih proizvoda koje kandidat planira da izlaže na ovoj manifestaciji;
– fotokopiju sanitarne knjižice i potvrdu o pregledu mesa odnosno mesnih prerađevina (ukoliko izlažu prehrambene proizvode).

U prilogu Konkursa nalaze se Prijava za učešće i Kriterijumi za odabir izlagača po kojima će se dodeljivati izložbeni prostor.

Rok za prijavljivanje je 12. decembar.

Popunjene formulare sa prilozima možete poslati na adresu: 

Gradska uprava grada Pančeva, 
Sekretarijat za privredu i ekonomski razvoj, 
Pančevo, Trg kralja Petra I 2-4 sa naznakom za Novogodišnji bazar
ili predati na šalteru broj 2 Gradskog uslužnog centra Gradske uprave grada Pančeva.

Broj mesta je ograničen, a prednost će imati izlagači koji ispune kriterijume konkursa.

Za više informacija vezanih za samu organizaciju ovog događaja obratite se Gordani Ćirić, koordinatoru Tima za realizaciju Novogodišnjeg bazara na telefone 065/8662273 i 013/308961 ili elektronskim putem na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00