utorak, 13. novembar 2018.  10:55h
Pročitano 1160 puta

Radni vikend Aktiva mladih Dolovo

Aktiv mladih iz Dolova je imao radni vikend u okviru koga je u subotu, 10. novembra pošumljen breg oko škole sa sadnicama sibirskog bresta, a u nedelju, 11. novembra okrečene dve prostorije u diskoteci Doma kulture. 

Zasađeno je oko 50 sadnica sibirskog bresta na bregu oko škole Zasađeno je oko 50 sadnica sibirskog bresta na bregu oko škole MZ Dolovo

U subotu, 10 novembra, članovi Aktiva mladih su u saradnji sa Društvom za pomoć MNRO, Mesnom zajednicom, JKP-om i Domom kulture, zasadili oko 50 sadnica sibirskog bresta na bregu oko škole. Prethodni vikend je Društvo za pomoć MNRO u saradnji sa Aktivom mladih, zasadilo 23 sadnice sibirskog bresta na sportskom centru u dolini.

 

0 dolovo krecenje

 

U nedelju, 11. novembra, članovi Aktiva mladih su osvežili izgled predvorja stare diskoteke. Ovaj prostor svakodnevno pre podne radi kao Klub društvenih igara i Kafe čitaonica. Prostor je sada osvežen svetlijom i toplijom bojom. 

Prostor je multifunkcionalan, koristi se za programske aktivnosti Doma kulture, organizaciju proslava, a mladi često koriste ovaj prostor za organizaciju žurki. Baš iz potrebe da izađe u susret mladima i ulepša prostor za večernje izlaske, Aktiv mladih je na ovaj način započeo proces menjanja izgleda prostora stare diskoteke.

 

0 dolovo krecenje 1

 

U obe akcije koje su sprovedene ovog vikenda, sa velikom voljom učestvovali su Gaga B, Ivan M, Miljana V, Suzana J, Miljana C, Stefke, Adam, Jovana V, Treša, Dragana P, Dragan T, Rade, Sale J, Vuk, Nebojša, Sneža M, Belko, Kiki, Steva M.

 

0 dolovo sala nakon krecenja

Autor:  Aktiv mladih Dolovo
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00