četvrtak, 8. novembar 2018.  19:56h
Pročitano 752 puta

Četvrta rata poreza na imovinu dospeva 14. novembra

Sekretarijat za poresku administraciju grada Pančeva obaveštava poreske obveznike koji ne vode poslovne knjige - fizička lica da 14. novembra (sreda) dospeva četvrta rata za porez na imovinu za 2018. godinu.

Grad Pančevo Grad Pančevo Pančevo.MOJKraj.rs

Iz Sekretarijata za poresku administraciju apeluju na građane da blagovremeno izmire svoje obaveze kako bi izbegli obračunavanje i plaćanje kamate kao i pokretanje prekršajnog postupka.

Uplatnice sa iznosom duga su odštampane i u toku je dostava.

Skreće se pažnja poreskim obveznicima koji su na osnovu rešenje u reprogramu za plaćanje dugovanog poreza na rate da obavezno izmiruju mesečne rate do datuma iz rešenja i do 14. novembra uplate iznos sa uplatnice za četvrtu ratu za porez na imovinu za 2018. godinu.

Takođe se obaveštavaju poreski obveznici koji nisu podneli zahtev da plate dugovani porez na rate a nisu u propisanim rokovima plaćali obaveze da iznos za uplatu čini neplaćena glavnica po rešenjima uvećana za kamatu obračunatu u skladu sa zakonom i iznos četvrte rate za porez na imovinu za 2018. godinu. Ovi poreski obveznici mogu podneti zahtev da dugovani porez plate na rate uz otpis 50% kamate.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00