utorak, 6. novembar 2018.  19:39h
Pročitano 698 puta

Usvojene izmene finansijskih planova komunalnih preduzeća

Članovi Gradskog veća na 208. sednici usvojili su Nacrt odluke o raspolaganju stanovima u javnoj svojini po uslovima neprofitnog zakupa i Nacrt odluke o načinu, postupku i kriterijumima za konstituisanje prava službenosti na građevinskom zemljištu u javnoj svojini grada Pančeva.

Gradsko veće u Pančevu Gradsko veće u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs

Na ovoj sednici usvojen je i nacrt izmena i dopuna Programa otuđenja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji grada Pančeva za 2018. godinu, kao i program poslovanja JKP za prevoz putnika “ATP Autotransport-Pančevo“.

Usvojena je druga izmena finansijskog plana Mesne zajednice „Glogonj“ za 2018. godinu, kao i izmene finansijskih planova za 2018. godinu JKP Vodovod i kanalizacija, JKP Zelenilo, JKP Higijena, JKP Mladost, JP GSA i seoskih komunalnih preduzeća Vodkom Jabuka, Omoljica i BNS Banatsko Novo Selo.

Članovi Gradskog veća usvojili su predlog zaključka za davanje saglasnosti u vezi sa kreditnim zaduženjem JKP ATP kao i predlog zaključka u vezi sa utvrđivanjem manifestacije Osmi „Novogodišnji bazar“ za gradsku manifestaciju.

Manifestacija „Novogodišnji bazar“ ove godine biće održana od 21. do 23. decembra. Štandovi će biti besplatni za izlagače, u zatvorenom prostoru. Očekuje se više od 100 izlagača na ovoj privredno-turističkoj manifestaciji.

Kao informativna tačka dnevnog reda pred članovima gradskog veća našla se i odluka Nadzornog odbora JKP ATP kojim je utvrđen cenovnik usluga pojedinačnih i povratnih karata za zaposlene, studente i učenike, u međumesnom saobraćaju.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00