četvrtak, 27. avgust 2015.  09:02h
Pročitano 2472 puta

Rotari klub “Pančevo” poklonio interaktivnu tablu Centru za talente

Rotari klub "Pančevo" poklonio je "pametnu tablu" Regionalnom centru za talente "Mihajlo Pupin", Pančevo. 

Rotari klub “Pančevo” poklonio interaktivnu tablu Centru za talente Pančevo.MOJKraj.rs

Interaktivna tabla je smeštena u laboratoriji za fiziku, hemiju i biologiju, ali će na njoj imati mogućnost da rade i programeri, matematičari, srednjoškolci i drugi korisnici programa pančevačkog Centra za talente. 

Dr Dragoljub Cucić, direktor Regionalnog centra za talente kaže da će ova vredna donacija značajno olakšati i osavremeniti rad Centra.

U zaletu smo, što se vidi i po rezultatima. Hvala Bogu postoje i ovakve institucije koje će svojim donacijama da doprinesu da sve to funkcioniše još bolje i uspešnije. I ranije je bilo podrške. Obe rotari kluba iz Pančeva su pomagala. Ovaj put klub “Pančevo” uručio nam je nezanemarljivu donaciju, rekao je Cucić.

Rotari klub “Pančevo” je akciju prikupljanja sredstava pokrenuo pre godinu dana. Vladimir Santrač iz ovog kluba rekao je da u humanitarnom radu ovog pokreta obrazovanje jedna od oblasti koju svojim donacijama podržava organizacija čiji je član.

Na našoj tradicionalnoj večeri za prikupljanje sredstava, koja se održava u februaru svake godine, prikupljen je deo novca i, naravno, ostatak je dao naš klub za područje Srbije i Crne Gore. Prikupljeno je oko 1.500 evra, kupili smo i najzad predali ovu interaktivnu tablu Centru. Taman za početak nove školske godine, rekao je Santrač.

Tabla je plaćena oko 1.500 evra. Nakon svečanosti sa delegacijom Rotari kluba “Pančevo” održana je i obuka za nastavnike i profesore Regionalnog centra za talente kako bi se upoznali sa mogućnostima ove interaktivne table.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00