ponedeljak, 8. oktobar 2018.  11:00h
Pročitano 725 puta

Predstavljen projekat “Eko Tamiš - novi turistički projekat” na Sajmu turizma u Novom Sadu LORIST

U skladu sa planiranim projektnim aktivnostima, u periodu od 4. do 7. oktobra u Novom Sadu u okviru sajamske manifestacije LORIST na 51. Međunarodnom sajmu turizma je predstavljen projekat „Eko Tamiš-novi turistički proizvod”, koji finansira EU u okviru  INTERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija.

Štand na Sajmu turizma u Novom Sadu Štand na Sajmu turizma u Novom Sadu Eko Tamiš

 Da bi projekat bio predstavljen i promovisan na najbolji način, organizovan je nastup na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji u oblasti turizma u regionu.

Na sajmu su predstavlјeni cilјevi i očekivani rezultati projekta, kao i projektne aktivnosti. Tokom sajma na štandu su bili predstavnici partnera koji realizuju ovaj projekat, Pokret gorana i centar volontera iz Pančeva, Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, Asocijacija „Miltonija“ iz Temišvara i Asocijacija za promociju turizma i razvoj iz Temišvara.  

U okviru tog predstavljanja na  sajmu održane su kratke prezentacije na štandu gde su emitovali kratki film o projektu i promovisan je dosad realizovani propagandni materijal u vidu brošura, lifleta i mapa.

Posete na štandu su bile tokom celog sajma i na taj način je dat pun doprinos promociji projekta.

Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00