sreda, 26. septembar 2018.  16:01h
Pročitano 903 puta

Manifestacija „Banatski hleb“ 30. septembra

Manifestacija "Banatski hleb" koja ima za cilj afirmaciju potencijala i stvaralaštva žena u ruralnoj stredini, održaće se četvrti put, u nedelju, 30. septembra u Bantskom Novom Selu, u sportskoj hali od 12 časova.

Manifestacija "Banatski hleb" najavljena je na konferenciji za novinare u prostorijama Turističke organizacije Pančevo Manifestacija "Banatski hleb" najavljena je na konferenciji za novinare u prostorijama Turističke organizacije Pančevo Pančevo.MOJKraj.rs

Organizatori su Udruženje žena "Novoseljanke" u saradnji sa Turističkom organizacijom Pančevo.

Snežana Baba, predsednica Udruženja na konferenciji za  novinare najavila je da će manifestacija i ove godine biti takmičarskog karaktera.

Manifestacija ima takmičarski karakter, a učesnici se takmiče u kategorijama za najbolji hleb i za najlepši štand. Predsednik žirija ove godine je Saša Mišić, poznati voditelj kulinarskih emisija. Očekujemo veliki broj udruženja žena, a pripremili smo i bogat kulturno-umetnički programa, rekla je Snežana Baba.

 

0 banatski hleb foto libertatea

 

Udruženje „Novoseljanke“ osnovano je 2014. godine i osim manifestacije „Banatski hleb“ organizuje izložbe ručnih radova, tradicionalne hrane i druge aktivnosti interesantne ženama iz Banatskog Novog Sela.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00